MEDIALLE

MEDIATIEDOTE

Jääkarusellitapahtuma on nyt Ice Weekend -tapahtuma.

Entinen jääkarusellitapahtuma, nykyinen Ice Weekend -tapahtuma tulee esiin uusilla tuulilla vuonna 2024. Tapahtuman keskiössä on pipolätkäottelu, jossa Vaasan Sport Alumni saapuu ottamaan mittaa Kivitippu Allstarsista. Ottelu pelataan pyörivällä ottelualueella. Joukkueiden pelaajia julkaistaan ”pala kerrallaan” aina tapahtumaviikolle saakka ylläpitääksemme jännitystä nettisivuilla ja Hotelli Kivitipun sosiaalisen median kanavissa.

Lisäksi iltajuhlassa järjestetään huutokauppa, jonka tuotto ohjataan valittuun kohteeseen. Järjestelyorganisaatio on linjannut, että hyväntekeväisyys ohjataan kuntien toteuttamaan harrastetakuun alaiseen lapsi- ja nuorisotyöhön. Hyväntekeväisyyden tavoitesumma on 20 000 euroa.

Lappajärven ja Vimpelin kunnat järjestävät yhdessä Moms For Kids ry:n kanssa harrastetakuun alaisena toimintana harrastetukimallin. Harrastetuki mahdollistaa mieleisen harrastuksen lapsille ja nuorille, kun perheen taloudellinen tilanne muutoin estäisi harrastamisen. Harrastustukea myönnetään järjestettyyn ja säännölliseen harrastamiseen muun muassa lukukausi- ja seuramaksuihin sekä lisensseihin 0-17 vuotiaille. Ice Weekend -tapahtuman hyväntekeväisyystuotto ohjataan tärkeän hyvinvointia edistävän toiminnan hyväksi.

Lisätietoja:
Jarkko Orava
kivitippu@kivitippu.fi
050 4360 032